Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Portugaliin

Voit myös valita hieman enemmän etelässä sijaitsevan maan – Portugalin. Portugali on charmikas maa, josta löytyy hätkähdyttävän kauniita maisemia, ja historiallisia kyliä. Portugalilaisten lämminsydämisyys ja iloisuus saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi saman tien.

Viehättävä Portugali, jolla on upea rantaviiva Atlantiin, sijaitsee Euroopan aurinkoisessa lounaiskulmassa. Tiesitkö, että portugali on maailman kuudenneksi puhutuin kieli?

Portugalilaiset ovat ystävällisiä, rentoja, anteliaita ja aidon kiinnostuneita muista ihmisistä. Olitpa kiinnostunut musiikista , futebol:sta (jalkapallo ), surffauksesta, taiteesta , museoista tai historiasta, portugalilainen isäntäperhe ottaa sinut lämpimästi vastaan ja on innokas jakamaan ainutlaatuista kulttuuriaan ja kulinaarisia nautintoja kanssasi. Tulet pian huomaamaan, että kukin alue vaalii perinteitään festivaaleilla, värikkäillä paraateilla, musiikilla, tansseilla ja mehevällä ruoalla.

Ihmiset nauttivat ystävien tapaamisesta ja aina on aikaa “bica”:lle, (vahva espresso) ja juttelulle.

Historiallisten kylien kiehtovat maisemat ja Lissabonin sekä Porton elinvoimaiset kaupungit – Portugali innostaa ja yllättää joka päivä.

Vaihto-oppilaat sijoitetaan yleensä isäntäperheisiin manner-Portugalissa. On myös mahdollista sijoittaa oppilas autonomisille alueille (Madeira ja Azorien saaret). Portugalissa perheillä on tapana pitää erittäin hyvää huolta vaihto-oppilaista: oppilaita pidetään perheenjäseninä ja mahdollisuuksien mukaan heille esitellään Portugalia omaa asuinaluetta laajemmaltikin.

Vaihto-oppilas opiskelee paikallisessa lukiossa. Koulu päättää mille luokalle oppilas sijoitetaan. Lukio tarkoittaa Portugalissa luokkia 10, 11 ja 12, ja normaalisti vaihto-oppilaat sijoitetaan 11. luokalle. Useimmissa kouluissa on portugalinkielen opetusta ulkomaalaisille. Koulukirjat sekä koulukuljetus sisältyy ohjelmahintaan.

Vaihto-oppilaiden määrästä riippuen vuosi alkaa joka yhteisellä Valmennusleirillä tai paikallinen aluevalvoja järjestää valmennuksen oppilailleen.

Vuoden aikana vaihto-oppilaat viettävät kaksi viikonloppua portugalilaista oppilaiden kanssa. Lisäksi järjestetään muita tapaamisia, esim. päivälliskutsuja tai illanviettoja.

Lue tästä vaihto-oppilas hinnat 

Lue tästä  mitä hintaan sisältyy yleiset ehdot

Tutustu muihin Kohdemaihin tästä

Ajankohtaista

Vaihto-oppilas- ja isäntäperheinfot

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin infoon

Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.

Kysy vapaita paikkoja USA:n Private High School ohjelmaan 2021. USA:n perusohjelma syksyn 2021 osalta on täynnä. Ohjelmamaksut erääntyvät vasta lopullisen vahvistuksen jälkeen. Mikäli kohdemaassa on viranomaisten asettamia rajoituksia jotka estävät lähtösi palautamme kaikki maksut tai voit siirtää lähtöäsi.

Haluaisitko lähteä Hawaijille lukukaudeksi tai -vuodeksi 2021-22?  UUSI Private High School ohjelma nyt haussa! Ohjelmamaksu alk. 13 000€.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa