Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Kanadaan

Kanada on kaksikielinen ja monikulttuurinen. Se ottaa avosylin vastaan erilaiset ihmiset, maisemat ja elämäntavat. Kanadan kymmenestä provinssista löytyy kaikkea pohjoisen maalaiskylistä moderneihin kaupunkeihin. Vaihto-oppilaana asut kanadalaisessa isäntäperheessä ja koet kanadalaisen elämäntavan, jossa on myös tuulahdus eurooppalaista. Osallistut vaihto-oppilaana myös erilaisiin kerhoihin ja liikuntatoimintaan paikallisessa koulussasi tai lähiympäristössä. Kanadasta löytyy jokaiselle jotakin: voit harrastaa jääkiekkoa, laskettelua, lumilautailua, surfausta tai osallistua draamakerhoon.

Englanninkielinen Kanada

Kiehtova vaihtoehto, jossa aistit useita kulttuureita upeiden luonnon maisemien keskellä. Koe yleismaailmallinen tunnelma Torontossa, Calgaryssa tai Vancouverissa.

Kuvittele henkeäsalpaava Rocky Mountain -vuoristo huipputason laskettelukeskuksineen, sen kristallin kirkkaat järvet ja joet. Täällä koet olevasi osa uutta kulttuuriseikkailua.

Lukuvuosi  englanninkielinen Kanada,  hinta  12.500,- €

Vakuutus ja Lennot eivät sisälly hintaan.

Lue tästä vaihto-oppilas hinnat 

Lue tästä  mitä hintaan sisältyy yleiset ehdot

Ranskankielinen Kanada

Quebec - täällä englanti on toinen kieli ja kulttuuri ranskalainen - opi kummatkin!

Rikkaan ja omaperäisen ranskankielisen Kanadan kulttuuri on sekoitus Ranskaa ja Pohjois-Amerikkaa. Tulet rakastumaan quebeciläisten lämminhenkisyyteen ja hienostuneisuuteen. Voit opiskella sekä ranskaa että englantia ja asua  joko ranskankielisessä tai kaksikielisessä (ranska/englanti) perheessä. Sinun ei tarvitse osata ranskaan ennestään. Aloitat vuoden 2 viikon kieli- ja kulttuurileirillä joka sisältyy ohjelmahintaan.

Quebec on Pohjois-Amerikan historian syntypaikka ja Quebecin kaupunki ainoa tässä maanosassa oleva muurien ympäröimä kaupunki, tuoden näin eurooppalaista ilmettä. Tutustu Montrealin kaupunkiin, joka on toiseksi suurin ranskankielinen kaupunki Pariisin jälkeen. Täällä englanti on toinen kieli ja kulttuuri ranskalainen. 

Quebecissä koet olevasi osa uuttaa kulttuuriseikkailua. 

Lukuvuosi  Quebec Kanada,  hinta  12.950,- € (sis. 2 viikon kieli- ja kulttuurileirin)

Vakuutus ja Lennot eivät sisälly hintaan.

Lue tästä vaihto-oppilas hinnat 

Lue tästä  mitä hintaan sisältyy yleiset ehdot

Choice Plus Kanada

ASSE tarjoaa Kanadassa Choice Plus -ohjelmaa Vancouverissa ja Calgaryssä.  Kun osallistut Choice Plus -ohjelmaan, tiedät tulevan vaihto-oppilasvuotesi paikkakunnan jo hakiessasi ohjelmaan. Choice Plus koulut tarjoavat monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanvietto mahdollisuudet. Vancouverissa on hyvät puitteet jääkiekon harrastamiseen.  Kouluissa on monipuolinen ja laaja kurssitarjonta. Paikkoja Choice Plus -ohjelmiin on rajoitetusti.  Alla koulujen esittelyt. 

Sijainti Profiili Hinta 4-5 kk Hinta 10 kk
Calgary koulun esittely 11200,00 € 18800,00€
Downtown Vancouver koulun esittely 13000,00€ 21400,00€
Greater Vancouver koulun esittely 13500,00€ 22200,00€
Vancouver Island koulun esittely 11200,00€ 18800,00€

Choice Plus -ohjelmahinta Kanadaan ei sisällä lentoja ja  vakuutusta.

Tutustu muihin Kohdemaihin tästä

Ajankohtaista

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin tietotuokioon 

  • Toivota vaihto-oppilas tervetulleeksi Suomeen, toimi isäntäperheenä 3 - 6 kuukautta. 
  • Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.
  • Kysy vapaita paikkoja USA:n Private High School sekä Kanadan Choice Plus ja Euroopan vaihto-ohjelmiin kevätlukukaudelle 2022.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa

              Quebec Because of Hockey