Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Kanadaan

Kanada on kaksikielinen ja monikulttuurinen. Se ottaa avosylin vastaan erilaiset ihmiset, maisemat ja elämäntavat. Kanadan kymmenestä provinssista löytyy kaikkea pohjoisen maalaiskylistä moderneihin kaupunkeihin. Vaihto-oppilaana asut kanadalaisessa isäntäperheessä ja koet kanadalaisen elämäntavan, jossa on myös tuulahdus eurooppalaista. Osallistut vaihto-oppilaana myös erilaisiin kerhoihin ja liikuntatoimintaan paikallisessa koulussasi tai lähiympäristössä. Kanadasta löytyy jokaiselle jotakin: voit harrastaa jääkiekkoa, laskettelua, lumilautailua, surfausta tai osallistua draamakerhoon.

Englanninkielinen Kanada

Kiehtova vaihtoehto, jossa aistit useita kulttuureita upeiden luonnon maisemien keskellä. Koe yleismaailmallinen tunnelma Torontossa, Calgaryssa tai Vancouverissa.

Kuvittele henkeäsalpaava Rocky Mountain -vuoristo huipputason laskettelukeskuksineen, sen kristallin kirkkaat järvet ja joet. Täällä koet olevasi osa uutta kulttuuriseikkailua.

Ranskankielinen Kanada

Rikkaan ja omaperäisen ranskankielisen Kanadan kulttuuri on sekoitus Ranskaa ja Pohjois-Amerikkaa. Tulet rakastumaan quebeciläisten lämminhenkisyyteen ja hienostuneisuuteen samalla kun opettelet ranskankieltä. Quebec on Pohjois-Amerikan historian syntypaikka ja Quebecin kaupunki ainoa tässä maanosassa oleva muurien ympäröimä kaupunki, tuoden näin eurooppalaista ilmettä. Tutustu Montrealin kaupunkiin, joka on toiseksi suurin ranskankielinen kaupunki Pariisin jälkeen. Täällä englanti on toinen kieli ja kulttuuri ranskalainen.