Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Eurooppaan

Euroopan eri mailla on ollut maailmanlaajuisesti merkittävä vaikutus kieleen, kulttuuriin ja historiaan.

Eurooppalaisia kouluja arvostetaan suuresti maailmanlaajuisesti, ja eurooppalainen opetus onkin huippuluokkaa. Eurooppalaisissa kouluissa opiskeleminen ja paikallisissa isäntäperheissä asuminen mahdollistaa parhaimman ympäristön uuden kielen oppimiseen. Ennen kuin huomaatkaan, olet oppinut uuden kielen ja tutustunut uuteen kulttuuriin – sen perinteisiin, yhteisöön ja moderniin teknologiaan. Edellä mainitut osa-alueet mahdollistavat sinulle ikimuistoisen vaihto-oppilasvuoden Euroopassa!

Mitään ei voi verrata Länsi-Euroopan antiikin aikaiseen historiaan, muodikkaisiin ja nykyaikaisiin kyliin ja kaupunkeihin! Kävellessäsi kivisillä kaduilla ohittaen vanhoja pubeja ja ihaillen vanhojen rakennuksien arkkitehtuuria, sinusta saattaa hetkellisesti tuntua siltä kuin olisit matkannut ajassa taaksepäin. Kuitenkin jo seuraavan mutkan takana voit törmätä moderneihin kauppoihin, ja putiikkeihin, jotka myyvät tämän hetken kuumimpia tuotteita! Ei ole olemassa parempaa tapaa tutustua Euroopan kulttuuriin ja kieleen kuin hankkimalla kokemuksia vaihto-oppilaana!

Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Ranskaan

Ranskassa tulet huomaaman, että keskusteleminen ajanviettotapana keräävät yhteen ystävät ja perheenjäsenet! Paikalliset tapaavat café:ssa, missä keskustelemisesta tehdään taidetta. Ranskalaiset ovat ylpeitä perinteistään, kielestään ja kulttuuristaan. Maassa asuessasi opit nopeasti arvostamaan illallishetkiä – kärsivällisesti ja hienostuneesti valmistettua ruokaa, jota syödään nauttien-, keskusteluhetkiä, taidetta, musiikkia, elokuvia ja muotia. Samanaikaisesti voit matkustaa TGV:llä, maailman nopeimmalla junalla! Sinulla on mahdollisuus havainnoida teknologian vaikutusta Ranskaan nykypäivään.

Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Espanjaan

Espanjassa koet sen, kuinka tärkeinä perhe – ja ystäväsiteitä pidetään. Saat mahdollisesti nauttia aterioita jokaisen mahdollisen perheenjäsenen kanssa. Tulet elämään kulttuurissa, jossa kahden tunnin pituinen lounastauko ei ole harvinaisuus vaan pikemminkin normaali asia. Tulet myös oppimaan tunnistamaan eri alueiden eroavaisuudet niin tavoissa kuin murteessakin.

Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Portugaliin

Voit myös valita hieman enemmän etelässä sijaitsevan maan – Portugalin. Portugali on charmikas maa, josta löytyy hätkähdyttävän kauniita maisemia, ja historiallisia kyliä. Portugalilaisten lämminsydämisyys ja iloisuus saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi saman tien.

Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Saksaan

Kokeile saksalaista elämäntapaa Saksassa. Sieltä löytyy sekä charmikkaita historiallisia kaupunkeja että upeita kaupunkeja, esim. Berliini. Saksa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua oopperaan, teatteriin, viheralueisiin ja sinisiin järviin.

Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Italiaan

Italia – Rooman Emperiumin synnynpaikka, Koti Vatikaanille ja usealle historiallisesti tärkeälle monumentille. Italiassa asuessasi tulet tutuksi historian, teknologian ja muodin kanssa!

Ajankohtaista

Tule vaihto-oppilasinfoon!

Helsinki

torstaina 17. tammikuuta 2019

Turku 

tiistaina 22. tammikuuta 2019

llmoittaudu tästä niin kerromme ajan ja paikan 

UUTTA

Vaihto-oppilasvuosi Etelä-Koreassa