Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Etelä-Koreaan

Miksi et viettäisi vaihto-oppilasvuottasi Etelä-Koreassa? Upea rikas kulttuuri ja elämäntapa, joka eroaa kaikesta siitä, mitä olet koskaan kokenut. Asut perinteisen korealaisen isäntäperheen kanssa ja tutustut heidän arvoihinsa ja vahvaan velvollisuuden ja vastuun tunteeseen, samalla kun tutustut uusiin, ainutlaatuisiin ruokiin. Riippuen siitä, missä isäntäperheesi asuu, voit viettää vuoden korkeassa kerrostalossa tai maaseudulla perinteisessä talossa, hanokissa, jossa on paperiset ovet ja ikkunat.

Korealaiset arvostavat koulutusta, ja koulunkäynti otetaan hyvin vakavasti. Intensiivisestä opiskelusta huolimatta, sinä ja uudet korealaiset ystäväsi ehditte myös pitää hauskaa. Koulusi voi tarjota kerhoja, jotka vaihtelevat draamasta, radiolähetyksistä, kuvaamisesta, vieraiden kielten keskustelusta, sanomalehdistä ja sarjakuva-animaatiosta tähtitieteeseen, tai saatat löytää itsesi laulamasta karaokea lauluhuoneesta.

Korealla on noin 3 000 saarta, hiljainen koskematon maaseutu, kauniita vuoria ja ultramoderneita kaupunkeja. Korea on yksi harvoista paikoista maailmassa, jossa satoja vuotta vanhat kuninkaalliset paikat ovat harmonisesti valtavien nykyaikaisten pilvenpiirtäjien vieressä.

Kuvittele vierailu perinteisissä kalastajakylissä tai maanviljelijöiden luona. Kuvittele itsesi ihailemassa tulivuorien upeaa purkautumista, tutkimassa buddhalaisia temppeleitä ja Unescon tunnustamia paikkoja tai tutustumassa taekwondoon kuninkaallisessa palatsissa.

Koreassa ainutlaatuiset näkemykset ja tekemiset ovat loputtomia, ja siellä vietetty vuosi tulee varmasti muuttamaan elämääsi.

Etelä-Korea, Lukuvuosi hinta 10.000,-€ lähdöt maalis- ja elokuu

Vakuutus ja Lennot eivät sisälly hintaan.

Lue tästä vaihto-oppilas hinnat 

Lue tästä  mitä hintaan sisältyy yleiset ehdot

Tutustu muihin Kohdemaihin tästä

Ajankohtaista

Vaihto-oppilasinfot!

Varaa oma puhelin-  tai skypeaika 

llmoittaudu infoon tästä  

Haku lukuvuodelle 2020-2021 on alkanut! Hyödynnä Early Bird hinta, saat vaihto-oppilasvuoden lukuvuoden 2019/2020 hinnalla, lisäksi 150 eur nopeanvaraajan etu! Tarjous voimassa 1.8.2019 saakka. 

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa

UUTTA!  Vaihto-oppilaaksi Etelä-Koreaan