Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi Englantiin

Lähde vaihto-oppilaaksi Englantiin ja koe brittiläisen kulttuurin koko kirjo jalkapallosta Shakespeareen. Millainen on englantilainen aamupala ja miltä maistuu fish&chips, entä paljonko teetä britit oikeasti juovat?

Ison Britannian historia, perinteet ja kauneus ovat vailla vertaa: Shakespearen kotimaan viehättävät kylät, modernit kaupungit and erilaiset ihmiset heijastavat maan vuosisatojen mittaista kehitystä. Voit tuntea siirtyneesi ajassa taaksepäin kävellessäsi mukulakivikatuja pitkin vuosisatoja vanhojen pubien ohitse, ja seuraavassa hetkessä olet nykyajan terävimmässä kärjessä ohittaessasi trendikkäitä putiikkeja.

Museot ja kansallismonumentit ympäri maata esittelevät Ison Britannian historiaa. Vieraile upeissa yliopistokaupungeissa Oxfordissa ja Cambridgessä tai maailman kuuluisimmissa linnoissa, joissa aiemmat kuninkaat ja kuningattaret ovat asuneet tai pistäydy Buchinghamin Palatsissa tapaamassa nykyistä kuningasperhettä, ja ylitä Lontoon ikoninen Tower Bridge. Tutustu erittäin monimuotoisiin maisemiin suurissa kaupungeissa kuten Lontoossa, Machesterissa, Cardiffissa ja Edinburghissa, joissa kaupunkimaiseman vastakohtana Yorkshire Dalen kukkulat, Lake Districtin kansallispuisto ja etelärannikon kauniit rannat.

Väestö on monikulttuurista ja toivottaa kaikki kansallisuudet tervetulleiksi. Iso Britannia koostuu eri osista, joissa voit kokea erilaisia perinteitä, ruokia, kieliä ja murteita, mikä tekee kansakunnasta todella kiinnostavan sekoituksen eri kulttuureja, kuuluisuuksia ja piilotettuja jalokiviä.

Vaihto-oppilaana Isossa Britanniassa saat perheen, joka on innokas jakamaan elämänsä ja perinteensä kanssasi toivottaen sinut tervetulleeksi tyypilliseen brittikotiinsa. Käyt paikallista koulua ja vapaa-ajallasi pelaat kenties jalkapalloa, rugbya tai krikettiä uusien ystäviesi kanssa. Olet pian täysin uppoutunut elämään Britanniassa, puhut brittiaksentilla ja juot englantilaista teetä aina tilaisuuden tullen.

Koulu

Vaihto-oppilaana Isossa Britanniassa sijoitut Sixth Formin ensimmäiselle luokalle. Sixth Form koostuu vuosiluokista 12 ja 13, jotka ovat Ison Britannian koulujärjestemän viimeiset luokat. Liityt ”Year 12” oppilaiden joukkoon ja opiskelet 16–17-vuotiaiden brittioppilaiden kanssa ensimmäisen ”A-Level” tutkintovuoden. ”A-Level”-tutkinto vaaditaan Isossa Britanniassa yliopistojen sisäänpääsyyn ja opetuksessa korostuu siksi oppilaiden itsenäinen oppiminen. Näin valmistaudutaan yliopisto-opintoihin. Oppilaat keskittyvät kolmeen tai neljään oppiaineekseen ja opiskelevat niitä useita tunteja luokkahuoneessa yhdistettynä itsenäiseen opiskeluun. Lukujärjestyksessäsi on aikaa omaan tiedonhankintaan, tutkimukseen ja lisälukemiseen. Tällä tavoin voit keskittyä aiheeseen ja tulla koko oppiaineen asiantuntijaksi.

Sixth Form voi olla oma koulunsa (16-18-vuotiaille) tai se voi olla yhdistetty peruskouluun (11-18-vuotiaille). Kummassakin koulussa saat tukea henkilökunnalta ja sinua kannustetaan liittymään opiskeluajan ulkopuolisiin kerhoihin ja aktiviteetteihin. Monet koulut tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia (mm. urheilu, näytteleminen, tanssi, musiikki) oppilaille, jotka haluavat panostaa kouluajan ulkopuoliseen toimintaan.

Englanti/Wales Lukuvuosi/lukukausi,  hinta  10.100/8.500,- €  aloitus elo-syys-tammikuu

elo-syyskuu lähtö sisältää 3 päivän valmennus- ja tutustumisleirin Lontoon ulkopuolella.

Vakuutus ja Lennot eivät sisälly hintaan.

Lue tästä vaihto-oppilas hinnat 

Lue tästä  mitä hintaan sisältyy yleiset ehdot

Tutustu muihin Kohdemaihin tästä

Ajankohtaista

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin tietotuokioon 

  • Toivota vaihto-oppilas tervetulleeksi Suomeen, toimi isäntäperheenä 3 - 6 kuukautta. 
  • Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.
  • Kysy vapaita paikkoja USA:n Private High School sekä Kanadan Choice Plus ja Euroopan vaihto-ohjelmiin kevätlukukaudelle 2022.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa