Sovimmeko Isäntäperheeksi?

Mitä sitä osasisi näin lyhyesti sanoa moisesta mullistavasta kokemuksesta?

Vaihto-oppilaan ottaminen kotiin vaatii koko perheen sitoutumisen mutta  parhaimmillaan se myös rakentaa  upean ystävyyssuhteen loppuiäksi.

Yukiko on aina meidän Yukiko!  Häneen muodostui todela täkeä side ja hän on aina mielessämme.

 ISÄNTÄPERHEENÄ TOIMIMISTA ON VAIKEA KUVAILLA SANOIN, SE TÄYTYY KOKEA ITSE!

Laineen perhe Vantaalta

Perheitä voi olla monenlaisia: sellaisia, joissa on molemmat vanhemmat tai yksi vanhempi, jossa on saman ikäisiä nuoria, pieniä lapsia tai ei välttämättä ollenkaan lapsia. Perheet, josta lapset ovat jo muuttanet pois ovat myös tervetulleita. Oppilas voi jakaa huoneen suunnilleen saman ikäisen samaa sukupuolta olevan nuoren kanssa.  Perhe tarjoaa vaihto-oppilaalle asunnon ja ruoan. Perhe ei saa taloudellista korvausta vaihto-oppilaasta.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat, että isäntäperhe pitää vaihto-oppilasta perheenjäsenenä, on mukava ja tukee nuoren sopeutumista uuteen elämään Suomessa. Perheellä tulee olla positiivinen asenne kulttuurivaihtoon. Tällöin ei ole tärkeintä saako oppilas oman huoneen, missä perhe asuu tai onko perheessä yksi tai useampi lapsi tai ei lapsia ollenkaan.

Oppilaat jakavat perheen arjen ja juhlan ja osallistuvat tasavertaisesti kotiaskareisiin muiden perheenjäsenten tavoin.

Voitte myös olla yhteydessä isäntäperheisiimme, annamme mielellämme yhteystiedot!

Ajankohtaista

Vaihto-oppilas- ja isäntäperheinfot

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin infoon

Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.

Maksa vasta ensi vuoden puolella! USA:han ja Eurooppaan maksat vain rekisteröintimaksun 95 euroa ja loput ohjelmamaksusta neljässä osassa ensi vuoden puolella.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa