Sovimmeko Isäntäperheeksi?

Mitä sitä osasisi näin lyhyesti sanoa moisesta mullistavasta kokemuksesta?

Vaihto-oppilaan ottaminen kotiin vaatii koko perheen sitoutumisen mutta  parhaimmillaan se myös rakentaa  upean ystävyyssuhteen loppuiäksi.

Yukiko on aina meidän Yukiko!  Häneen muodostui todela täkeä side ja hän on aina mielessämme.

 ISÄNTÄPERHEENÄ TOIMIMISTA ON VAIKEA KUVAILLA SANOIN, SE TÄYTYY KOKEA ITSE!

Laineen perhe Vantaalta

Perheitä voi olla monenlaisia: sellaisia, joissa on molemmat vanhemmat tai yksi vanhempi, jossa on saman ikäisiä nuoria, pieniä lapsia tai ei välttämättä ollenkaan lapsia. Perheet, josta lapset ovat jo muuttanet pois ovat myös tervetulleita. Oppilas voi jakaa huoneen suunnilleen saman ikäisen samaa sukupuolta olevan nuoren kanssa.  Perhe tarjoaa vaihto-oppilaalle asunnon ja ruoan. Perhe ei saa taloudellista korvausta vaihto-oppilaasta.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat, että isäntäperhe pitää vaihto-oppilasta perheenjäsenenä, on mukava ja tukee nuoren sopeutumista uuteen elämään Suomessa. Perheellä tulee olla positiivinen asenne kulttuurivaihtoon. Tällöin ei ole tärkeintä saako oppilas oman huoneen, missä perhe asuu tai onko perheessä yksi tai useampi lapsi tai ei lapsia ollenkaan.

Oppilaat jakavat perheen arjen ja juhlan ja osallistuvat tasavertaisesti kotiaskareisiin muiden perheenjäsenten tavoin.

Voitte myös olla yhteydessä isäntäperheisiimme, annamme mielellämme yhteystiedot!

Ajankohtaista

Vaihto-oppilas- ja isäntäperheinfot

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin infoon

Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.

Vielä muutama paikka USA:han ja Kanadaan syksyn 2021 lähtöön. Hae vaihto-oppilasohjelmaan nyt ja vahvista paikkasi. Saat aikaa tehdä hakupakettia ja seurata korona-tilannetta ilman rahallista sitoutumista. Ohjelmamaksut erääntyvät vasta lopullisen vahvistuksen jälkeen. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta. Mikäli kohdemaassa on viranomaisten asettamia rajoituksia jotka estävät lähtösi palautamme kaikki maksut tai voit siirtää lähtöäsi.

Haluaisitko lähteä Hawaijille lukukaudeksi tai -vuodeksi 2021-22?  UUSI Private High School ohjelma nyt haussa! Ohjelmamaksu alk. 13 000€.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa