Miksi ryhtyä isäntäperheeksi?

Monia hyviä syitä ottaa mukava vaihto-oppilas kotiin

Kielikylpy koko perheelle kotonanne ja opitte uuden mielenkiintoisen kulttuurin. Saatte uuden hyvän ystävän maailmalta.

Vaihto-oppilas inspiroi perhettänne ja tuo uusia tuulia arkeenne, näette Suomen uusin silmin.

Monia hauskoja kokemuksia on mukava muistella vuosien jälkeen –australialainen ensi kertaa suksilla, japanilainen ihmettelemässä kesämökin rauhaa tai ranskalainen maistamassa mämmiä ja mustaa makkaraa!

On hauskaa saada perheeseen uusi kansainvälinen lapsi ja sisarus, josta voi saada elinikäisen ystävän.

Hyvää harjoitusta jos perheen oma lapsi on lähdössä vaihto-oppilaaksi. Perheen lapsi saa alennusta vaihto-oppilasvuoden ohjelmamaksusta jos lähtee ASSE:n kautta.

Ajankohtaista

Vaihto-oppilas- ja isäntäperheinfot

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin infoon

Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.

Vielä muutama paikka USA:han ja Kanadaan syksyn 2021 lähtöön. Hae vaihto-oppilasohjelmaan nyt ja vahvista paikkasi. Saat aikaa tehdä hakupakettia ja seurata korona-tilannetta ilman rahallista sitoutumista. Ohjelmamaksut erääntyvät vasta lopullisen vahvistuksen jälkeen. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta. Mikäli kohdemaassa on viranomaisten asettamia rajoituksia jotka estävät lähtösi palautamme kaikki maksut tai voit siirtää lähtöäsi.

Haluaisitko lähteä Hawaijille lukukaudeksi tai -vuodeksi 2021-22?  UUSI Private High School ohjelma nyt haussa! Ohjelmamaksu alk. 13 000€.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa