Ryhdy isäntäperheeksi vaihto-oppilaalle!

Haluaisitko kotiisi mukavan vaihto-oppilaan ja uuden ystävän maailmalta?

Ajattele kuinka jännittävää olisi saada mukava vaihto-oppilas kotiisi jostakin mielenkiintoisesta maasta kuten esim. USA, Kanada, Japani, Saksa, Ranska, Italia tai Meksiko.

Jaatte perheenne arjen ja juhlan, teillä on mukavia yhteisiä hetkiä ja kokemuksia, joita muistelette lämmöllä vielä vuosien kuluttua. 

Vaihto-oppilaan kanssa koko perheenne saa erinomaisen kielikylvyn. 

Kaikki oppilaat puhuvat äidinkielensä lisäksi englantia. He ovat koulunsa suosittelemia, aktiivisia ja motivoituneita nuoria jotka ovat kiinnostuneita  Suomen kulttuurista, luonnosta  koulujärjestelmästä, urheilusta, musiikista jne.

Avaamalla kotiovesi lukuvuodeksi (n. 10 kk) tai lukukaudeksi (n. 5 kk) annat yhdelle mukavalle nuorelle maailmalta ainutlaatuisen kokemuksen saada asua suomalaisessa perheessä, oppia kielemme, tavat ja kulttuuri.  Näette Suomen aivan uusin silmin.  

Vastavuoroisesti  hän rikastuttaa perheenne elämää tuomalla teille palasen kotimaansa kulttuuria. Tulette aina olemaan arvostettu toinen perhe.

Vaihto-oppilas kotiin?

Anna yhteystietosi, niin saat sähköisesti Isäntäperheen tietopaketin.

Caisu vietti vaihto-oppilasvuotensa Kotkassa. Katso video klikkaamalla kuvaa.

Sopisiko ranskalainen, kiinalainen tai kenties thaimaalainen vaihto-oppilas teidän kotiinne tuomaan kansainvälisen tuulahduksen?

Etsimme perheitä kevätlukukaudeksi 2022 saapuville oppilaille

Toivota vaihto-oppilas tervetulleeksi Suomeen ja toimi 3 tai 6 kk Welcome perheenä. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta! Oppilaita tulossa Saksasta ja Italiasta.

Jos olet kiinnostunut saamaan vaihto-oppilaan perheeseenne, niin otathan meihin mahdollisimman pian yhteyttä.

  

Varaa oma vaihtarivartti ja jutellaan lisää!

  • Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.
  • Kysy vapaita paikkoja USA:n Private High School sekä Kanadan Choice Plus ja Euroopan vaihto-ohjelmiin kevätlukukaudelle 2022.
  • Toivota vaihto-oppilas tervetulleeksi Suomeen, toimi isäntäperheenä 3 - 6 kuukautta.