Ilmoittautuminen vaihto-oppilasohjelmaan

Vaihto-oppilasvuosi pystytään vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta toteuttamaan useimmissa kohdemaissa ja seuraamme tarkkaan viranomaismääräyksiä. Vaihto-oppilaiden turvallisuus on meille erittäin tärkeää.

Ilmoittaudu vaihto-oppilaaksi täyttämällä hakulomake tästä.  Sen jälkeen sinut kutsutaan vaihto-oppilas-haastatteluun, myös vanhempasi ovat tervetulleita mukaan.   Haastattelussa saat yksityiskohtaista tietoa vaihto-oppilasohjelmasta ja vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.  Haastattelu ei vielä sido sinua mihinkään.

Kun sinut on haastateltu ja olemme saaneet koulutodistuksesi ja opettajan suosituksesi, vahvistamme paikkasi vaihto-oppilasohjelmaan.

Tämän jälkeen lähetämme sinulle täytettäväksi vaihto-oppilashakupaketin, jonka teet ohjeidemme mukaisesti ja palautat meille. Hakupaketti sisältää mm. englanninkielisen hakulomakkeen, lääkärintodistuksen sekä kirjeen ja valokuvaesittelyn tulevalle perheellesi uudessa isäntämaassasi.  Tulet saamaan meiltä tarkat ohjeet ja lomakkeet hakupaketin tekoa varten ja vastaamme mielellämme hakupaketin tekoa koskeviin kysymyksiisi.

Lähetämme hakupakettisi haluamasi kohdemaan toimistoon sijoitustasi varten.

Sijoitus perheeseen ja kouluun

Paikallinen ASSE-edustajamme haastattelee ja valmentaa isäntäperheet heidän kotonaan ja esittelee heille hakupakettisi. Perheiltä vaaditaan myös suosituksia. Yritämme etsiä juuri sinulle sopivan perheen ja sovittaa yhteen mm. perheen ja sinun harrastuksia. Isäntäperheen varmistuttua haemme sinulle koulupaikan paikallisesta koulusta. Koulu päättää todistustesi perusteella mille vuosiluokalle sinut sijoitetaan.

Hae ajoissa ohjelmaan!

Haku- ja sijoituprosessi vie oman aikansa, joten sinun kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Näin saat myös tiedon uudesta perheestäsi ja koulustasi aikaisemmin.  Vaihto-oppilasohjelmaan on rajallinen määrä paikkoja, joten hae mahdollisimman pian.

Viimeinen hakupäivä

Lukuvuoden 2021/2022 hakuajat

1. hakuaika päättyy 31.1.2021 

2. hakuaika päättyy 30.3.2021 tai kun kaikki paikat on täytetty.

USA:aan hakuaikaa  v. 21/22 on pidennetty, EHDIT VIELÄ HAKEA,  ota pikaisesti yhteyttä.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä.

Autamme sinua hakuprosessisi joka askeleella. Valmennamme sinut hyvin ennen lähtöäsi, jotta sopeudut helposti uuteen isäntämaahasi ja perheeseesi.

Lukuvuoden 2022/23  haku on alkanut

Nopean varaajan etu, saat tulevan vaihto-oppilasvuoden lukuvuoden 2021/22 hinnalla!  Etu voimassa 15.9.2021 saakka.

Ota yhteyttä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kerromme mielellämme sinulle lisää.

Soita tai lähetä sähköpostia:
asse@studentexchange.fi
puh. 044 373 3434  tai 0400 23 38 38

Ajankohtaista

Vaihto-oppilas- ja isäntäperheinfot

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin infoon

Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.

Vielä muutama paikka USA:han ja Kanadaan syksyn 2021 lähtöön. Hae vaihto-oppilasohjelmaan nyt ja vahvista paikkasi. Saat aikaa tehdä hakupakettia ja seurata korona-tilannetta ilman rahallista sitoutumista. Ohjelmamaksut erääntyvät vasta lopullisen vahvistuksen jälkeen. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta. Mikäli kohdemaassa on viranomaisten asettamia rajoituksia jotka estävät lähtösi palautamme kaikki maksut tai voit siirtää lähtöäsi.

Haluaisitko lähteä Hawaijille lukukaudeksi tai -vuodeksi 2021-22?  UUSI Private High School ohjelma nyt haussa! Ohjelmamaksu alk. 13 000€.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa