Ilmoittautuminen vaihto-oppilasohjelmaan

Ilmoittaudu vaihto-oppilaaksi täyttämällä hakulomake tästä.  Sen jälkeen sinut kutsutaan vaihto-oppilas-haastatteluun, myös vanhempasi ovat tervetulleita mukaan.   Haastattelussa saat yksityiskohtaista tietoa vaihto-oppilasohjelmasta ja vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.  Haastattelu ei vielä sido sinua mihinkään.

Kun sinut on haastateltu ja olemme saaneet koulutodistuksesi ja opettajan suosituksesi, vahvistamme paikkasi vaihto-oppilasohjelmaan.

Tämän jälkeen lähetämme sinulle täytettäväksi vaihto-oppilashakupaketin, jonka teet ohjeidemme mukaisesti ja palautat meille. Hakupaketti sisältää mm. englanninkielisen hakulomakkeen, lääkärintodistuksen sekä kirjeen ja valokuvaesittelyn tulevalle perheellesi uudessa isäntämaassasi.  Tulet saamaan meiltä tarkat ohjeet ja lomakkeet hakupaketin tekoa varten ja vastaamme mielellämme hakupaketin tekoa koskeviin kysymyksiisi.

Lähetämme hakupakettisi haluamasi kohdemaan toimistoon sijoitustasi varten.

Sijoitus perheeseen ja kouluun

Paikallinen ASSE-edustajamme haastattelee ja valmentaa isäntäperheet heidän kotonaan ja esittelee heille hakupakettisi. Perheiltä vaaditaan myös suosituksia. Yritämme etsiä juuri sinulle sopivan perheen ja sovittaa yhteen mm. perheen ja sinun harrastuksia. Isäntäperheen varmistuttua haemme sinulle koulupaikan paikallisesta koulusta. Koulu päättää todistustesi perusteella mille vuosiluokalle sinut sijoitetaan.

Hae ajoissa ohjelmaan!

Haku- ja sijoituprosessi vie oman aikansa, joten sinun kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Näin saat myös tiedon uudesta perheestäsi ja koulustasi aikaisemmin.  Vaihto-oppilasohjelmaan on rajallinen määrä paikkoja, joten hae mahdollisimman pian.

Viimeinen hakupäivä

Lukuvuoden 2020/2021 

1. hakuaika päättyy 31.1.2020  ja 2. hakuaika päättyy 30.3.2020 tai kun kaikki paikat on täytetty.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä.

Autamme sinua hakuprosessisi joka askeleella. Valmennamme sinut hyvin ennen lähtöäsi, jotta sopeudut helposti uuteen isäntämaahasi ja perheeseesi.

Haku lukuvuodelle 2021/2022 on myös jo alkanut, varaa paikkasi ensimmäisten joukossa v. 2020-21 hinnoilla.

Ota yhteyttä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kerromme mielellämme sinulle lisää.

Soita tai lähetä sähköpostia:
asse.highschool@studentexchange.fi
puh. 044-3733434  tai 0400 23 38 38

Ajankohtaista

Vaihto-oppilasinfot

Varaa oma puhelin/skypeinfo

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa

Haku lukuvuodelle 2021-2022 on alkanut