Ilmoittautuminen vaihto-oppilasohjelmaan

Ilmoittaudu vaihto-oppilaaksi täyttämällä hakulomake sähköisesti kotisivuillamme. Sen jälkeen sinut kutsutaan henkilökohtaiseen tapaamiseen ja vaihto-oppilas-haastatteluun, se ei vielä sido sinua mihinkään. Tapaat edustajamme, jolta saat yksityiskohtaista tietoa vaihto-oppilasohjelmasta ja joka vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kun sinut on haastateltu ja olemme saaneet koulutodistuksesi ja opettajan suosituksesi, vahvistamme paikkasi vaihto-oppilasohjelmaan.

Tämän jälkeen lähetämme sinulle täytettäväksi vaihto-oppilashakupaketin, jonka teet ohjeidemme mukaisesti ja palautat meille. Hakupaketti sisältää mm. englanninkielisen hakulomakkeen, lääkärintodistuksen sekä kirjeen ja valokuvaesittelyn tulevalle perheellesi uudessa isäntämaassasi.  Tulet saamaan meiltä tarkat ohjeet ja lomakkeet hakupaketin tekoa varten ja vastaamme mielellämme hakupaketin tekoa koskeviin kysymyksiisi.

Lähetämme hakupakettisi kohdemaan toimistoon sijoitustasi varten.

Sijoitus perheeseen ja kouluun

Paikallinen ASSE-edustajamme haastattelee ja valmentaa isäntäperheet heidän kotonaan ja esittelee heille hakupakettisi. Perheiltä vaaditaan myös suosituksia. Yritämme etsiä juuri sinulle sopivan perheen ja sovittaa yhteen mm. perheen ja sinun harrastuksia. Isäntäperheen varmistuttua haemme sinulle koulupaikan paikallisesta koulusta. Koulu päättää todistustesi perusteella mille vuosiluokalle sinut sijoitetaan.

Hae ajoissa ohjelmaan!

Haku- ja sijoituprosessi vie oman aikansa, joten sinun kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Näin saat myös tiedon uudesta perheestäsi ja koulustasi aikaisemmin. Vaihto-oppilasohjelmaan on rajallinen määrä paikkoja, joten hae mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä.

Viimeinen hakupäivä

Lukuvuoden 2019/2020 hakuaika päättyy 30.3.2019 tai kun kaikki paikat on täytetty.

Autamme sinua hakuprosessisi joka askeleella. Valmennamme sinut hyvin ennen lähtöäsi, jotta sopeudut helposti uuteen isäntämaahasi ja perheeseesi.

Ota yhteyttä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kerromme mielellämme sinulle lisää.

Soita tai lähetä sähköpostia:
asse.highschool@studentexchange.fi
puh. 09-878 1852  tai 0400 23 38 38

Ajankohtaista

Vaihto-oppilasinfot

Helsinki ti 27.11.2018, Kamppi

Tule mukaan!

llmoittaudu tästä niin kerromme ajan ja paikan 

UUTTA

Vaihto-oppilasvuosi Etelä-Koreassa

Viime hetken haku talven 2019 lähtöihin

Japani, hae viimeistään 15.11.2018

Argentiina, hae viimeistään 1.12.2018