Miksi sinun kannattaa valita meidät?

ASSE Student Exchange Finland on suomalainen vaihto-oppilasorganisaatio, jolla on vuosikymmenien kokemus kansainvälisestä oppilasvaihdosta lukuisissa eri maissa ja maanosissa. 

Työskentelemme yhdessä maailmanlaajuisen ASSE International’in kanssa ja olemme kansainvälisen ASSE Group’in jäsen.

ASSE on yksi vanhimpia ja arvostetuimpia kansainvälisiä vaihto-oppilasorganisaatioita, joka toimii yli 30 maassa.  ASSE International on perustettu  v. 1976  Ruotsin Opetusministeriön toimesta USA:n ja Skandinavian väliseksi oppilasvaihdoksi.

ASSE  on vuosien myötä kasvanut johtavaksi maailmanlaajuiseksi nuorisovaihto-organisaatioksi tarjoten vaihto-oppilasohjelmien lisäksi myös EurAuPair-,  Work&Travel ja Go Campus University -ohjelmia.

Tutustu lähemmin kansainväliseen toimintaamme www.asse.com

Turvallisuus ja henkilökohtainen palvelu

ASSE ohjelmat tarjoavat sinulle parasta –  turvallisen ja hyvän vaihto-oppilasohjelman. Me annamme sinulle henkilökohtaista palvelua ennen vaihtoa, sen aikana ja sen jälkeen. Meille on tärkeää, että sinun kouluvuodestasi maailmalla tulee ikimuistoinen kokemus, joka rikastuttaa sinua loppuelämäsi. Hyväksymme ohjelmaan rajoitetun määrän oppilaita, jotta pystymme huomioimaan jokaisen lähtijän ja auttamaan jokaista oppilastamme yksilöllisellä tasolla.

Me  ASSE-perheessä ympäri maailman,  tunnemme henkilökohtaisesti kaikki vastaanottavat organisaatiot ja henkilökunnan  kussakin maassa. Olemme päivittäin yhteydessä ASSE-toimistoihin ympäri maailman, näin tiedämme aina kunkin oppilaan tilanteen. Noudatamme kaikissa ASSE-maissa samoja yhdessä sovittuja toimintatapoja johon koko henkilökunta on koulutettu ja sitoutunut.  Tämä merkitsee sinulle turvallista ja luotettavaa vaihto-oppilasvuotta.

Henkilökuntamme  kymmenien vuosien laaja kokemus kansainvälisestä oppilasvaihdosta lukuisissa eri maissa ja maanosissa sekä vuosien aikana rakennettu kattava tukiverkosto, toimivat oppilaiden ja perheiden tukena ja takaavat sinulle onnistuneen vaihto-oppilasvuoden.

Voidaksemme tarjota sinulle parasta, otamme vain rajoitetun määrän vaihto-oppilaita ohjelmaamme.  Se antaa meille paremman mahdollisuuden huolehtia sinusta yksilöllisesti ja olla aina tavoitettavissa sekä kotimaassa että isäntämaassasi.

Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi,  ilmoittaudu jo tänään!

Ajankohtaista

Varaa oma webinfo tai kerää kaveriporukka ja lähetämme linkin tietotuokioon 

  • Toivota vaihto-oppilas tervetulleeksi Suomeen, toimi isäntäperheenä 3 - 6 kuukautta. 
  • Vaihto-ohjelmamme toteutuvat useimmissa kohdemaissa. Oppilaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme jatkuvasti kohdemaiden Covid-19-tilannetta.
  • Kysy vapaita paikkoja USA:n Private High School sekä Kanadan Choice Plus ja Euroopan vaihto-ohjelmiin kevätlukukaudelle 2022.

Lue Go CAMPUS yliopisto-opinnot USA:ssa

Netta viettää vaihto-oppilas­vuottaan

USA:n Kaliforniassa

Tutustu Netan blogiin:

Good Morning California