Kuka voi hakea?

Kuka voi hakea vaihto-oppilaaksi?

Kuka voi hakea vaihto-oppilaaksi?Etsimme opiskelumyönteisiä, ulospäinsuuntautuneita oppilaita, jotka uskovat voivansa asua ja opiskella ulkomailla lukuvuoden tai lukukauden ja jotka  edustavat hyvin Suomea ja suomalaisia. Kuka voi hakea vaihto-oppilaaksi?

Voit vaihto-oppilasvuoden aikana täyttää 16, 17 tai 18 vuotta (maakohtaisia eroja) etkä ole valmistunut lukiosta tai ammattikoulusta. Sinulla ei tarvitse olla huipputodistusta koulusta, mutta sinun pitää olla yli keskitason oppilas ja sinulla pitää ottaa opiskelu tosissasi. Ole yhteydessä meihin, jos olet jossakin aineessa alle keskitason ja katsomme yhdessä mitkä ovat mahdollisuutesi. Sinulla pitää olla hyvät englannin perustaidot ja uskoa pärjääväsi arkipäivän tilanteissa – ymmärtää ja tulla ymmärretyksi.

Tärkeä edellytys hakemiselle on vanhempiesi täysi tuki. On myös tärkeää, että uskot selviytyväsi ja voivasi jättää perheesi ja ystäväsi asuaksesi ulkomailla, toisessa kulttuurissa.

Terveys

Sinulla ei saisi olla vakavia sairauksia tai allergioita. Jos sinulla on eläinallergia, yritämme parhaamme mukaan sijoittaa sinut. Mutta todella monissa perheissä on lemmikkieläimiä, minkä takia emme voi taata sijoitusta. Hae siksi hyvissä ajoin.


Ilmoittautuminen ohjelmaan


Ota yhteyttä